Bed & Breakfast 
Best - Noord-Brabant

Best Dreams B&B

Patrick van Aarle

Hokkelstraat 66

5682 PJ  BEST

T: 0499-372817 of 06-41184087

E: info@best-dreams.nl


Informatieaanvraag

 

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Best Dreams. In deze verklaring vertellen we hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij in ons contact met jou verkrijgen. Best Dreams voldoet aan de bepalingen va de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens).

Verzamelde persoonsgegevens

Wij doen ons uiterste best om jouw gegevens te beschermen. Wij hebben persoonsgegevens nodig om onze dienstverlening richting jou te waarborgen. Best Dreams verwerkt deze persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze verblijfsaccommodatie en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. De gegevens die wij verwerken zijn: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Andere persoonsgegevens zijn voor ons niet van belang. Bij het inchecken in onze accommodatie kunnen wij om een (het tonen van) een legitimatiebewijs vragen. Wij nemen echter geen gegevens uit uw legitimatiebewijs over en maken nooit kopieën van uw legitimatiebewijs.

Best Dreams verwerkt gegevens voor de volgende doeleinden: Het reserveren en factureren van je verblijf in onze accommodatie en het - op verzoek van de gemeente - bijhouden van het nachtregister voor de toeristenbelasting.

Beveiliging en cookies

Wij maken geen gebruik van Google Analytics om de werking van de site te kunnen analyseren en om het rendement van verkeersbronnen te kunnen meten. Wij hebben Google niet toegestaan informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt niet meegegeven.

Wij maken op onze website géén gebruik van cookies.

Bewaartermijn gegevens en inzage

Na afloop va je verblijf bij Best Dreams bewaren wij bovengenoemde gegevens in onze administratie op basis van de wettelijke bewaartermijn. Wij verwijderen gegevens die niet meer nodig zijn. Na de wettelijke betaaltermijn vernietigen wij alle gegevens. Je hebt het recht om bij ons op te vragen welke gegevens wij van jou hebben en deze op verzoek te laten verwijderen.

Delen met anderen

Best Dreams verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.