Bed & Breakfast 
Best - Noord-Brabant

Reserveren

RESERVERINGSAANVRAAG:

Per telefoon: 06-41965031 of via onderstaand reserveringsformulier.

Voor beschikbaarheid kunt u kijken op de site van Booking.com. We hebben vanaf 23 juni 2019 t/m eind augustus 2019 weer beschikbaarheid. Je kunt alleen reserveren voor 3 nachten (voor een speciaal tarief van € 69,00 op basis van 2 personen). Dit bedrag is inclusief BTW, toeristenbelasting, ontbijt, bedlinnen, handdoeken en schoonmaakkosten. 

Buiten het voorjaar- en zomerseizoen is het mogelijk om de B&B voor een langere periode te boeken. Dit geldt voor maximaal 2 personen (geen kinderen). Daarom kan het soms zijn dat we een aantal weken/maanden geen beschikbaarheid hebben. De kosten per nacht bedragen € 29,00. Dit is inclusief BTW, gas/water/licht/wifi en exclusief toeristenbelasting, ontbijt, bedlinnen, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vraag voor vakanties in vakantieperiodes vraag een speciaal tarief aan!


BETALING:

Na uw reserveringsaanvraag ontvangt u bij beschikbaarheid van ons een bevestiging. U kunt in de week voorafgaande aan het verblijf per bank betalen of bij aankomst contant. Wij hebben geen pinautomaat.

AANKOMST- EN VERTREKTIJD:

Wij hanteren een aankomsttijd vanaf 15.00 uur en een vertrektijd om 11.00 uur. Andere aankomst- en/of vertrektijden zijn in overleg mogelijk.